Marriage Course bij City Light

De Marriage Course gaat weer van start!!!!
De Marriage Course is een cursus van 7 avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken en te werken aan een gezond huwelijk dat een leven lang mee gaat.
De cursus biedt tegelijkertijd een geweldige mogelijkheid om samen – op een leuke manier – meer tijd te besteden aan je relatie. Samen wordt er nagedacht en gesproken over onderwerpen die, door de drukte van het dagelijks leven, gemakkelijk aan de aandacht kunnen ontsnappen. De cursus is praktisch van aard en geeft je handvatten die je te helpen in je huwelijk.
Hoe? Je begint de avond altijd met eerst samen eten.
Daarna luister je naar een inleiding, kijk je naar stukjes film en ga je met werkvormen aan de slag. Er is veel tijd om de onderwerpen samen door te praten.
Er vinden geen groepsdiscussies plaats en er word je niet gevraagd iets over je relatie aan iemand anders te vertellen. De hele cursus is er op gericht om jullie samen stappen te laten maken. Jullie privacy is hierin heel belangrijk.

Voor wie? De Marriage Course is voor ieder stel dat wil werken aan- en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je net getrouwd bent of al meer dan dertig jaar.
Als je al een sterk huwelijk hebt zal deze cursus je helpen je relatie verder te verbeteren en te verdiepen. Als je huwelijk in een wat moeilijkere fase zit, geeft deze cursus je praktische tips die je kunnen helpen om meer inzicht in die fase te krijgen en er met elkaar over te kunnen communiceren.
Hoewel de cursus is gebaseerd op christelijke principes, is ze universeel toepasbaar op elk huwelijk. We nodigen juist iedereen van harte uit om de Marriage Course te volgen.

De onderwerpen zijn: Sterke fundamenten leggen, De kunst van het communiceren, Conflicten oplossen, Kracht van vergeving, Ouders en schoonouders, Intimiteit en seksualiteit, Liefde in actie

Plaats CityLight Alkmaar, Helderseweg 32, 1817 BA Alkmaar
Data Op donderdagavonden: 14 en 28 maart, 11 en 25 april, 9 en 23 mei en 6 juni 2019.
Tijd 18.45 – 22.00 uur
Max. 20 stellen
Kosten €145,– per echtpaar
(incl. welkomstdrankjes, warme maaltijden, koffie/thee, cursusboekjes) in bijzondere gevallen is een tegemoetkoming in de kosten mogelijk

cursusleiding Hans en Jenny Bout,
Dick en José Smit

Aanmelden hansjennybout@gmail.com of Info@citylightalkmaar.nl
Informatie www.marriagecourse.nl,
www.citylightalkmaar.nl.
hansjennybout@gmail.com