Ontmoeting met Mohanji

Dit is een uitnodiging voor een bijzondere samenkomst. We ontvangen een bijzondere gast; een filantroop, spreker en auteur, wiens levenswerk het is om een harmonieuze wereld te bevorderen en het individueel bewustzijn te verhogen. Mohanji zet zich samen met vele anderen, onder wie zijn vrouw, onvermoeibaar in voor wereldvrede en voor meer compassie op onze planeet. Hun leven is een sprekend voorbeeld van hoe je dat kunt vormgeven.

Hij wijdt zijn leven aan het dienen van de wereld. Hij heeft medemenselijkheid lief en gelooft dat dit de beste religie voor mensen is. Menselijkheid voorbij alle door de mens gemaakte barrières zoals kaste, kleur, geloof, nationaliteit en cultuur. Zijn liefde strekt zich uit tot alle wezens op aarde en hij bewandelt het pad van ahimsa (geweldloosheid) in gedachten, woord en daad. Hij wordt gedreven door de overtuiging dat we de wereld allemaal als een betere plek moeten achterlaten. Mohanji: vraag je in de ochtend af: “wat kan ik vandaag nog meer doen voor de wereld?”

Hij draagt een levensvisie en bezieling uit, die mensen kan inspireren een liefdevol mens te zijn, of weer te worden.

Het is heel bijzonder dat Mohanji naar Alkmaar komt, in de paar dagen dat hij in Nederland is. Hij zal ons, na een korte introductie, aan de hand van vragen, meenemen op zijn reis van liefde en vrede zoals hij die ca. 10 jaar geleden is begonnen.

Omdat hij een internationale spreker is, zal de samenkomst in het Engels zijn. Voor vertaling ter plekke wordt zoveel mogelijk gezorgd.

Datum en tijd: 9 juni 2024. 10:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur).
Plaats: Gebouw Apostolisch Genootschap, Picassolaan 20, 1816 MD. Alkmaar.

Aanmelden is wel nodig, is gratis en kan via deze link: https://www.apgen.nl/mohanji#inschrijven

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van de iPABO, aan de overkant van de Aert de Gelderlaan (Rubenslaan 2-4).

Zie ook: https://www.apgen.nl/mohanji.

Namens het organisatieteam,

Sita van den Nieuwendijk.

 

Voor wie meer over Mohanji wil weten: zie o.a.
https://mohanji.org/
https://ammucare.org/
https://wca.earth/history/  (World Consciousness Alliance)