Vacatures voor vrijwilligerswerk bij het Leger des Heils

Schoonmaker(s) gezocht

Omschrijving / werkzaamheden

Wil je onze Buurthuiskamer komen helpen met schoonmaakklussen? We zijn hard op zoek naar een persoon of meerdere personen die ons pand van binnen willen schoonmaken. En dan met name onze huiskamer, tweedehands kledingwinkel, toiletten, keuken, koelkast en alle andere zaken die vaak blijven liggen. Een dagdeel per week is voldoende.

Je wordt onderdeel van een gezellig vrijwilligersteam!
Eerst even kennismaken en het gebouw komen bekijken is altijd mogelijk! Een keertje proefdraaien ook.
De koffie staat klaar!

Voor meer informatie:
Esther Kouw
esther.kouw@legerdeheils.nl of 072 561 60 20

Vraag naar Margriet of Esther

__________________________________________________________________________________

Winkelmedewerker gevraagd

Omschrijving/werkzaamheden

Onze tweedehands kledingwinkel is meerdere keren per week open. Om onze winkel meerdere dagdelen per week open te doen zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Je bent een of meerdere dagdelen per week beschikbaar en staat in de winkel als aanspreekpunt voor onze bezoekers of achter de kassa. Je vindt het leuk om klanten te woord te staan en bent klantvriendelijk. Je kan zelf aangeven hoeveel dagdelen je beschikbaar bent, iedere week mag, maar is niet perse noodzakelijk. Minder mag ook.

Je werkt in een gezellig vrijwilligersteam en bent van harte welkom om eerst eens te komen kennismaken en onze kledingwinkel te komen bekijken. Een keertje proefdraaien is altijd bespreekbaar.

Voor meer informatie:
esther.kouw@legerdesheils.nl of 072 561 60 20

Vraag naar Margriet of Esther